torsdag 20 mars 2008

Klädbyte!!!

Vi är några stycken syälskare som ska ha ett "hemligt" klädbyte. Man syr två plagg till en mottagare som inte får veta avsändaren, sen får man två plagg ifrån en annan person som är anonym. Spännande att luska ut vem som skickat kläderna och roligt att få lite annorlunda kläder i garderoben!

Här kommer mina svar på frågorna angående klädbytet:

Ålder, kön och storlek på barnen + gärna om de avviker från standardstorlek på något sätt: En pojke som är 11 månader idag :-) Storlek 80 drar han i kläder. Han är lång och ganska smal, men kagge har han.

Kläder som behövs: Muddbyxor har han i mängder, och väldigt mycket i velour, så det behövs inte. Han har också många långärmade tröjor, så det som behövs är kanske t-shirts och kortbyxor till sommaren, pyjamas, jumpsuit eller nån heldress, solhatt eller liknande. Men jag blir såklart glad för allt!

Preferenser hos morsa och/eller barn - material, färger, mönster, om man gillar återvinning och annat ni tycker är relevant: Jag älskar randigt, men har sytt en uppsjö av tröjor och byxor i e-slöjds randiga trikå, skulle vara roligt med lite skojiga mönster istället. Är inte så förtjust i enfärgat, men finns det nåt roligt tryck eller ärmar i avvikande färg kan det vara snyggt. Gillar RETRO, starka färger, inte så förtjust i nallar, typiska bebismönster och pastellfärger (förutom lime som är en ny favoritfärg).

Inga kommentarer: