fredag 1 februari 2008

Fynd hemma hos föräldrarna!

Jag hade ett svagt minne av att jag sett gamla 70-talstyger i en resväska i förrådet hemma hos mamma och pappa...Nu när jag ändå är här passade jag på att gå ner och rota, och titta vad jag hittade!!! En massa fyndtyger, stuvar och en del lite större bitar. Tyvärr var det inte så stor bit av mitt favorittyg (längst till vänster, gult med vita hjärtan)...knappt en meter! Men oj så mycket grejer jag kan göra nu, frågan är bara vad???





3 kommentarer:

Skaparstigen sa...

Självklart fixar jag en bläckfisk åt din lilla kille. Tar 200 för en (låter mycket kanske, men de tar sin tid), men för min del skulle vi gärna kunna byta mot något sytt. Kan vi inte mailas istället (lättare) så kommer vi överens om nåt. Jag har yrhedan@telia.com

Vad avundsjuk jag är på dina hittade 70-tals tyger förresten. Sånt gillar jag verkligen, brukar hålla span på loppisar efter stuvar och dukar. Brunt är en fantastisk färg!

rino sa...

vilken lycka! jätteträdet är min favvo.

Anonym sa...

Hej Sofie,
Jag skulle vilja beställa en ny mössa och vantar av dig samt en fuskolle. Mitt huvudmått är 48,5 cm lite drygt. Det blev 49 cm den ena gången mamma mätte och 48,5 den andra gången. Jag behöver ett par långa vantar som man kan ha utanpå overallen och med kardborrband så att man spänna åt ordentligt. Både vantar och mössa ska ha ett varmt foder och mössan får gärna gå ner extra mycket över öronen.

Mamma tycker att det vore bra med band på mössan så att hon kan knyta fast den under hakan. Hon säger att jag kan kasta av den annars, men jag gör ju inte sånt bus. Bara ibland.

Jag har ingen favoritfärg. Jag tycker om alla färger, men mamma har lite svårt för blått och gult.

Tack för hjälpen! Hälsa min kille att jag saknar honom. Jag funderar på att bjuda ut honom på alla hjärtans dag. Fast det är en hemlis så du får inte säga något till honom.

/Hilda