måndag 28 juli 2008

Mass-sytt till Alfred!

Idag blev det massproducerat till Alfie. Har ju hamnat på efterkälken vad gäller kläder till honom, dels har han börjat växa ur sina 80-kläder och måste ha storlek 86 nu, och så har jag haft fullt upp med butiks-syende. Nu har han dock så han klarar sig under semestern!
Shorts och Linne i T-Evas trikå



shorts och linnen i velour

3 Par shorts


5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka helt underbara kläder du syr! Vartifrån beställde du overlocken? Känns lite läskigt att beställa från utlandet, men allt gick smidigt eller?

Sofie sa...

Tusen tack! :-) Ja, overlockköpet har jag aldrig ångrat, visste knappt vad det var innan jag köpte den, men nu kan jag inte leva utan den...Jag beställde ifrån http://www.sewingmachines.co.uk/
allt gick supersmidigt, fick den hemlevererad till dörren med DHL inom en vecka, och betalningen gick bra och säkert till. Var också nervös över det, men allt gick toppen. Kan varmt rekommendera Janome overlock, antingen 744D eller den äldre varianten som jag har 644D.

Anonym sa...

Minns du nåt vad frakten gick på? Fick man betala i förskott? Verkar ju bli mycket billigare iaf. Ska man ha adapter till maskinen eller har de samma el där? Jag har noll koll ;-)

Sofie sa...

Hmm minns faktiskt inte vad frakten gick på, men det blev i alla fall betydligt billigare än att köpa maskinen i Sverige. Kan ha varit runt 250:- eller nåt sånt. Dessutom får du med en massa tillbehör (50 overlockrullar, saxar, sprättare och lite annat smått och gott)som kostar en hel del att köpa till här i Sverige. Kom bara ihåg att om du inte endast bara vill ha svarta och vita trådrullar så skickar du bara ett mail till "Russel" om att du önskar de färgade rullarna istället, annars skickar de automatiskt de vita och svarta. Då får man ett paket med massa olika färger med olika nyanser på alla rullar, men du får ändå så att du har 4 röda, 4 bruna, 4 blå osv... Man betalar med förskottsbetalning och man behöver en adapter till uttaget om man inte själv vill klippa av och skarva. Men jag köpte en adapter på Claes Ohlssons för en liten peng, funkar hur smidigt som helst.

Anonym sa...

ok, tack så hemskt mycket för informationen! Ska beställa en direkt imorrn :-) Ha en trevlig helg!