onsdag 4 februari 2009

Ugglebyxor till lillan!

Det är inte lätt att få tiden att räcka till med en snuttig liten tjej som nappvägrar och en liten kille på knappt 2 år som hamnat i trotsåldern! Men ett par ugglebyxor lyckades jag få till häromdagen, och de passar liten redan nu om man viker midjemudden och benmudden. Kommer nog passa när hon har storlek 62 också om man inte viker muddarna.
Mönster: Mitt egna muddbyxemönster

Tyg: Uggeltyg ifrån Jofotex
Muddväv: ifrån Jofotex




8 kommentarer:

Mimmi sa...

Åh, vilken snuttig och go liten tös! Små, små barnfötter är ju för goa :-D De växer alldeles för fort bara. Fast en 2-åring i trotsåldern eller en 1,5 åring som har kommit på att man kan ha egen vilja (det kanske är samma sak?) har sina sköna stunder. ;-)

Jag har nästan uteslutande använt de mönstrade djurtygerna till överdelar, men vad fint det var med ugglebyxor till en randig överdel. Skall nog tänka om lite och testa lite nya kombinationer. Tack för inspirationen.

Anna-Snoddas sa...

Vilken liten goding! :) Jättefina byxor!

VirkStina sa...

Vad kul att du fått lite sytt!Söt byxor o söt tjej!

Veronica Tingvall sa...

Hon är verkligen helt bedorande:-)
Fina byxor också men modellen tar liksom all uppmärksamhet...
kram/V

Anonym sa...

Vilken sötis :-)

m sa...

Vilket leende, och så mycket hon har växt sen förra inlägget! Gullig tjej! (Och fina kläder också så klart!)

annas alster sa...

Idag såg jag Alfie design live! Jag höll en underbar liten signe i min famn en lång stund, och såg att hon hade mysiga kläder med en bekant logga på sig... vilket sammanträffande tyckte jag som har varit inne på din blogg både en och två gånger. Jag och den ömma moderna beundrade de snygga overlocksömmarna. Du är duktig!

Åsa Tidqvist sa...

Jag blir helt bebissjuk...så fin hon är din tjeja! Imponerad att du hinner sy ALLS, jag har precis kunnat börja sy mera igen efter "avbrott" (barn 4,5 och 2,5 år...)Fina kläder du syr, girafftyget är superfint!